Verzenden en levering

Artikel 19.0.3 – Pagina: Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 17.00uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Waar levert pregnancymusthaves.nl

  • Wij leveren in Nederland
  • Belgie
  • Spanje
  • Zwitserland
  • Frankrijk
  • Duitsland
  • Uk
  • EU
  • U.S.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.

De verzendkosten bedragen:

€ 4,95 voor bestellingen onder de € 19,99 in Nederland

€ 7.95 voor bestellingen onder de € 75 in Belgie

Gratis levering vanaf €19,99 in Nederland

Gratis levering vanaf €19,99 naar Belgie

7,95 euro International

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorgen van postnl dhl Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Omdat we een semi dropshipping website zijn kan het zijn dat u bij bepaalde producten een buitenlandse pakket ontvang. Onze leveranciers bevinden zich op meerdere locatie in de wereld. We hebben fietsen uit America en producten die in Nederland liggen. Bij producten die in Europa zijn duurt het meestal tussen 1-3 werkdagen voordat u uw product ontvangt. Bij Leveranciers buiten europa kan het tot max 14 werkdagen duren voordat u  uw product zal ontvangen. We geven ook daarom netjes aan wat de geschatte levertijd is van uw product, zodat u een schatting heeft hoelang het ongeveer zal duren.

Verder bij het retourneren kan u het altijd naar onze adres sturen in Nederland. pregnancymusthaves.nl levert ook Nederlandse garantie aan alle nationaal en internationale klanten. Wilt u een retour melden kan gemakkelijk. Stuur uw product terug naar onze retour adres en u ontvang direct een melding bij binnenkomst. We vragen u ook om uw factuur erbij te zetten zodat we exact kunnen zien welke retour bij wie behoort.

Afhandeling van uw retour zal maximaal 5 dagen duren en dan staat uw betaling ook al op uw rekening. Bij bijzondere gevallen zullen we een onderzoek starten, we moeten ook aangeven dat dit onderzoek soms heel lang kan duren voordat het is afgerond. Reden hiervoor is een uitgebreide onderzoek naar eventueel vermissing en meer.

We kunnen u met alle garantie garanderen dat uw aankopen op onze website de juiste beslissing is. We zijn zijn een jong bedrijf die niet kan wachten om harder te werken voor u. Daardoor zullen we ook er alles aan doen om u zo perfect mogelijk te bedienen.